Prikaži kategorije

Hidroizolacija mostov in ploščadi

Hidroizolacije mostov in ploščadi so eno najzahtevnejših področji in je razvoj materialov sledi zahtevam hitrega tempa, povečane rasti prometa, ki ne dopušča zamud. Na Slovenskem trgu nudimo napredne sisteme, za katere tudi nudimo tehnično podporoin omogočajo prednosti pred klasičnim sistemu tako v hidtrosti gradnje, neobčutljivosti na vremenske pogoje in nudijo izredno trajnost in kakovost.

Sistem Eliminator

Sistem Eliminator je hidroizolacijski sistem na osnovi MMA (MetaMetilAkrilata), ki omogoča direktno vgradnjo asfalta, vključno z litim asfaltom, ob enem pa je fleksibilen in popolno zlepljen s podlago. Neobčutljiva na vremenske pogoje se lahko vgrajuje -10/+30 °C oz +40°C  in je ob enem toleranten do vlage. Hitro povozen – že 1 uro po vgradnji. Vgrajuje se strojno z brizganjem, kjer sodelujemo z podjetjem Hipox, ki nudi strokovno vgradnjo sistema.

Z sistemom Eliminator so hidroizolirani največji objekti na svet med drugim tudi najdaljš most Hongkong – Macao.

Sistem Servidek / Servipak

Sistem Servidek / Servipak je hidroizolacijski sistem, ki je enostaven za vgradnjo in ne zahteva dragih naprav in orodij. Odlikujega velika toleranca na vremenske pogoje in velika varnost, saj voda ne more potovati med hidroizolacijo in podlago.

Sistem Decseal za parkirne površine in dovozne klančine

Hidroizolacijski sistem DECSEAL je zasnovan prav za hidroizolacijo parkirnih površin in ima obstojno obrabno plast, ki ima visoko protidrsnost. Sistem ščiti površine pred vdorom vode in korozijo, hkrati pa zagotavlja protidrsno površino z dolgo obstojnostjo. V Sloveniji so izvedene najbolj obremenjene površine, kot so dostopne klančine.