Termoplasti

PA

EMS-CHEMIE AG – Vodilni proizvajalec poliamidov

Z najširšo paleto poliamidov na tržišču tako za proces brizganja kot ekstruzije in so poznani po tržnih imenih Grivory®, Grilamid® in Grilon®. Uspešno se uporabljajo v naslednjih segmentih: avtomobilska industrija, elektro in elektronika, telekomunikacij, optika, medicinska tehnologija, embalaža in potrošniške dobrine.

TPE

Kraiburg TPE – Vodilni proizvajalec elastičnih termoplastov

Njihov portfolio produktov ponuja optimalno rešitev za vaš izdelek, saj so njihovi TPE materiali  modificirani na zahteve vašega izdelka. Zaradi visoke kakovosti so se TPE materiali uveljavili v vodilnih segmenith avtomobilske industrije, elektro in elektronike, medicine, optike, embalaže, aplikacije za pitno vodo, sanitarni segment, kot tudi v segmentu potrošniških dobrin.

MB

Karl Finke – Inovativni proizvajalec z več kot 60 let izkušenj pri obarvanju polimerov

Njihovi visoko kakovostni produkti v obliki masterbatčev (Fibaplast), tekoče barve (Fibasol), barvne paste (Fibadur) in pigmenti (Wubalen) so prisotni v različnih aplikacijah tako za proces ekstruzije, brizganja ali tehnološki proces folij in trakov. Njihove inovativne ideje in izkušnje, so garancija za idealno rešitev za obarvanje plastike.

EMSODUR

EMSODUR – Specialist za raziglanje in peskanje

Ne glede ali je potrebna gladka ali mat površina, za fine ali grobe komponente iz gume, aluminija, duroplastov in termoplastov, lahko Emsodur zagotovi ustrezno rešitev za vaš problem. Emsodur produkti s svojimi lastnostmi, kot so žilavost in odpornost proti obrabi (tudi pri nizkih temperaturah), dimenzijska stabilnost, kubična oblika in konstantna visoka kakovost, utrjujejo vodilni položaj na trgu.

Se zanimate za naše storitve?