Prikaži kategorije

Sanacija kapilarne vlage

TRADECC PC AQUADRY GEL – SANACIJA ZIDOV S KAPILARNO VLAGO

TRADECC PC AQUADRY GEL je nova, inovativna rešitev za dvigajočo vlago v stenah. Najbolj vidna posledica dvigovanja vlage je cvetenje sten.

TRADECC PC AQUADRY GEL sistem je hiter, čist in učinkovit

Dobavljiv je v monoporcijah, ki vsebujejo 600 ml bele kreme, ki deluje vodoodbojno. Z enostavno pištolo ga vnesemo v luknje, ki jih vnaprej zvrtamo v sloj malte med gradbenimi elementi. Ko napolnimo luknje, začne porabljati vodo v steni in se dispergira vzdolž celotnega preseka stene. Ko je razporejen, se strdi v trdo vodoodbojno maso, ki je enakomerno razporejena v steni.

Prednosti TRADECC PC AQUADRY GEL:

  • Hitra in enostavna vgradnja
  • Koncentrirana formula, ki vsebuje 60% aktivne snovi
  • Nizka stopnja nevarnosti pri delu
  • Razlitje in onesnaženje praktično nemogoča
  • Predvidljiva poraba materiala
  • Ne potrebujemo črpalke

Delovanje:

DRYZONE_2 (1)

Izvedba:

Zvrtajo se luknje velikosti Φ = 12mm v sloj malte med opeko ali drugim gradbenim elementom. Višina vrtanja je max. 15 cm od tal in razmak med centri lukenj je vedno 12 cm.

DRYZONE_3 (1)

Globina lukenj je odvisna od debeline stene in je med 10mm in 40mm do nasprotne strani stene (nikoli preko stene). To pomeni npr. za steno debeline 30 cm globino vrtanja nekje od 26 do 29 cm!

DRYZONE_4 (1)

Izvedba je zelo enostavna in sledi sledečim korakom:

Vrtanje lukenj v vmesen sloj malte razmak med centri lukenj 12cm, globina odvisno od debeline stene (glej predhodno navodilo)

DRYZONE_5 (1)

Priprava pištole za vnos mase:

DRYZONE_6 (1)

Napolnjene luknje po celotni globini: