Sanacija kapilarne vlage

Gradbeništvo

DRYZONE – SANACIJA ZIDOV S KAPILARNO VLAGO

DRYZONE je nova, inovativna rešitev za dvigajočo vlago v stenah. Najbolj vidna posledica dvigovanja vlage je cvetenje sten.

DRYZONE_1 (1)

DRYZONE sistem je hiter, čist in učinkovit

Dobavljiv je v monoporcijah, ki vsebujejo 600 ml pastelne kreme, ki deluje vodoodbojno. Z enostavno pištolo ga vnesemo v luknje, ki jih vnaprej zvrtamo v sloj malte med gradbenimi elementi. Ko napolnimo luknje, začne porabljati vodo v steni in se dispergira vzdolž celotnega preseka stene. Ko je razporejen, se strdi v trdo vodoodbojno maso, ki je enakomerno razporejena v steni.
Prednosti DRYZON-a:

  • Hitra in enostavna vgradnja
  • Koncentrirana formula, ki vsebuje 60% aktivne snovi
  • Nizka stopnja nevarnosti pri delu
  • Razlitje in onesnaženje praktično nemogoča
  • Predvidljiva poraba materiala
  • Ne potrebujemo črpalke

Odlični rezultati:

Z uporabo DRYZONE sistema so doseženi odlični rezultati pri obnovi nekaterih najbolj prestižnih stavb. Poleg praktičnih izkušenj ima sistem tudi BBA – certifikat to je Angleško tehnično soglasje. Uporablja se po vsem svetu in porabljeno je bilo že več milijonov tub Dryzone-a.

Delovanje DRYZON-a:

DRYZONE_2 (1)

Izvedba:

Zvrtajo se luknje velikosti Φ = 12mm v sloj malte med opeko ali drugim gradbenim elementom. Višina vrtanja je max. 15 cm od tal in razmak med centri lukenj je vedno 12 cm.

DRYZONE_3 (1)

Globina lukenj je odvisna od debeline stene in je med 10mm in 40mm do nasprotne strani stene (nikoli preko stene). To pomeni npr. za steno debeline 30 cm globino vrtanja nekje od 26 do 29 cm!

DRYZONE_4 (1)

Izvedba je zelo enostavna in sledi sledečim korakom:

Vrtanje lukenj v vmesen sloj malte razmak med centri lukenj 12cm, globina odvisno od debeline stene (glej predhodno navodilo)

DRYZONE_5 (1)

Priprava pištole za vnos mase:

DRYZONE_6 (1)

Napolnjene luknje po celotni globini:

DRYZONE_7 (1)

Se zanimate za naše storitve?