Prikaži kategorije

TRIFLEX PRODETAIL tekoča hidroizolacija za detajle

je dvokomponentna tekoča masa na osnovi PMMA (PoliMetilMetAkrilat)sestavljena iz akrilne smole in katalizatorja, s katerim se določa hitrost reakcije. Namenjena je za izdelavo najzahtevnejših detajlov in ima dober oprijem na večino materialov, ki se uporabljajo v gradbeništvu. Sistem se uporablja za sigurno izvedbo detajlov v vseh pogojih (temperatura vgradnje je od -5stC do +40stC), neglede na obliko in omogoča hitro izvedno. Vgrajuje se po sistemu mokro na mokro z vmesnim sistemskim nosilcem.

Za veliko podlag se Triflex ProDetail uporablja brez prednamaza (npr kovinske podlage, PVC folija, PVC stavbno pobištvo). Za nekatere podlage pa je potreben in sicer:

  •  Triflex Primer 276    za vse porozne podlage kot so beton ali malta
  •  Triflex Primer 222    za vse bitumenske podlage vključno s plastomernimi bitumenskimi trakovi z izjemo elastomernih bitumenskih trakov
  •  Triflex Primer 610    za TPO/FPO in EPDM

V vsakem primeru priporočamo test oprijemljivosti pred uporabo na večjih površinah. Vse kovinske površine se očistijo/razmastijo z Triflex Cleaner in se nahrapacijo z diskom.

Poraba tekoče membrane Tricoflex Prodetail je 3kg/m2 in obvezna je oporaba sistemskega nosilca.

Pomembno: Vedno se doda maso katalizator in sicer od 30 do 60g/kg. To velja tako za hidroizolacijo Triflex Prodetail, kot za prednamaza Triflex Primer 276 (beton) in 222 (plastomeren bitumen/asfalt). Več je na voljo v navodilih:

Tehnični listi: