Elastična dvokomponentna premazna hidroizolacija za občutljive površine proti vlagi in pronicajoči vodi, na osnovi bitumna STT NOVAPLAST 2K, 30L

Hidroizolacija tal
Strehe, nadstreški, terase

Zmogljiv bitumenski tesnilni premaz brez topil za različne podlage, beton, opeka, umetne mase, les ipd. Tesni tako vlago, kot tudi nezastajajočo vodo prepustnih terenov. Odlično se obnese pri stikih: bitumenski trakovi – XPS plošče – les – beton – PVC, skratka tam kjer ni mogoče uporabljati plamena. Spajanje z bitumenskimi trakovi je mogoče, v kolikor se z bitumenskih trakov predhodno osmodi svetlečo folijo (primer temeljenja na toplotni izolaciji). Poraba za dva nanosa 3,5l/m2 za vlago in 4,5l/m2 za vodo. Tehnični list (PDF)

Šifra izdelka: H050203162

Cena brez DDV: 49.50 €
Cena z DDV: 60.39 €
2,01 €/L

8 na zalogi

STT® NOVAPLAST 2K je dvokomponentna bitumenska debeloslojna prevleka z visokim raztezkom, modificirana s polimeri in s polistirolom. Tipična področja uporabe so mesta kjer ni mogoča uporaba plamena: cokli, bližina stavbenega pohištva, EPS zidaki, tudi tesnjenje kleti in podzemnih garaž, gradbenih objektov skladno z DIN 18195, proti talni vlagi in pronicajoči vodi. Tekoča bitumenska hidroizolacija, ki se nanaša z gladilko v dveh slojih. Primerna za mineralne podlage kot so beton, opečni zid in vpojni naravni kamni. Poraba 3,5l/m2 za vlago in 4,5l/m2 za vodo. Prednamaz General rapid. Vgradnja, glej tehnični list.