Profesionalen bitumenski premaz, pastozna hidroizolacija – 2K elastična masa proti vlagi in pronicajoči vodi, STT NOVAPLAST 2K, 30L za cca 10 m2

priporočamo

Hidroizolacija tal
Ostali materiali

Zmogljiv bitumenski tesnilni premaz brez topil za različne podlage, beton, opeka, umetne mase, les ipd. Tesni tako vlago, kot tudi nezastajajočo vodo prepustnih terenov. Nanos z zobato gladilko ali špohtlom. Za površine stiki z bitumenskimi trakovi – XPS plošče – les – beton – PVC, skratka tam kjer ni mogoče uporabljati plamena. Spajanje z bitumenskimi trakovi je mogoče, v kolikor se z bitumenskih trakov predhodno osmodi svetlečo folijo (primer temeljenja na toplotni izolaciji). Poraba za dva nanosa 3l/m2 za vlago in 4,5l/m2 za vodo. Tehnični list (PDF)

Šifra izdelka: H050203162

Cena brez DDV: 59.10 €
Cena z DDV: 72.10 €
2,40 €/L

2 na zalogi

STT® NOVAPLAST 2K je dvokomponentna bitumenska debeloslojna prevleka z visokim raztezkom, modificirana s polimeri in s polistirolom. Tipična področja uporabe so mesta kjer ni mogoča uporaba plamena: cokli, bližina stavbenega pohištva, EPS zidaki, tudi tesnjenje kleti in podzemnih garaž, gradbenih objektov skladno z DIN 18195, proti talni vlagi in pronicajoči vodi. Tekoča bitumenska hidroizolacija, ki se nanaša z gladilko v dveh slojih. Primerna za mineralne podlage kot so beton, opečni zid in vpojni naravni kamni. Poraba 3,5l/m2 za vlago in 4,5l/m2 za vodo. Prednamaz General rapid. Vgradnja, glej tehnični list.