Samolepilna bitumenska sekundarna kritina z ANTRACIT posipom, dobra zaščita za drvarnice in lope in kot sekundarna kritina pod Tegolo Canadese, STARTBAR SA deb. 1.3mm, 1x10m, 10 m2

priporočamo

Strehe, nadstreški, terase
Tegola Canadese Original

STARTBAR SA dim. 1x10m deb. 1,3mm je samolepilna bitumenska sekundarna kritina z ANTRACIT keramičnim posipom in samolepilnim preklopom. Primerna za naklone večje od 5%. Lahko se vgrajuje kot preprosta samostojna kritina za enostavne lope ali drvarnice ali kot sekundarna kritina za pod Tegolo Canadese. Obvezna je vgradnja na dimenzijsko stabilne OSB plošče. Skladnost s SIST EN 13859-1 + SIST 1031:2018. Sončna svetloba ali industrijski fen dodatno reaktivirata samolepilnost! Pri vgradnji se priporoča uporabo obtisnega valjčka. Sestava traku: nosilec iz poliestrskega filca obdan z modificirano bitumensko maso. Nelepljiv zgornji sloj iz črnih drobnih zrnc, samolepljivi spodnji sloj s snemljivo folijo. Temperatura uporabe > +10°C. Tehnični list (PDF)

KRATKA NAVODILA ZA VGRADNJO: vgrajuje naj se na dimenzijsko stabilne površine kot npr. OSB ali beton// s krpo očistimo prah na OSB ploščah (bit. premaz ni potreben, betonske površine premažemo z bitumenskim prednamazom// prvo rolo razvijemo vzporedno z žlebom, pazimo mesto preklopa, ob točni namestitvi spodvihamo snemljivo folijo pod trakom// PRIBIJANJE LEPENKARJEV: na mestih preklopov, kjer ni posipa pribijamo lepenkarje kot npt. ZN 20 MM//naslednja vrsta traku prekrije preklop prvega traku.// Izdelava preklopov na posip je možna ob previdni uporabi plinskega gorilca ali industrijske pištole na vroči zrak.

Šifra izdelka: 000720

Cena brez DDV: 29.30 €
Cena z DDV: 35.75 €
3,57 €/m2

16 na zalogi