NOVO: SAMOLEPILEN bitumenski trak z zelenim posipom, za lesene nadstreške, lope in občasno pohodne površine SAFETY SA CERAMIC 3MM (4 KG), 1x10m

novo

Strehe, nadstreški, terase
Tegola Canadese Original

Samolepilen bitumenski trak z zelenim posipom debeline 3MM (4KG/M2). Samolepilnost se aktivira na soncu ali z uporabo vročega zraka! Opcijska uporaba rahlega plamena. Hidroizolacija za nadstreške in lope z dolgo življenjsko dobo (ob pravilni vgradnji). Zaključni sloj je iz UV odpornega naravnega mineralnega posipa – opečnato rdeča keramika – posip je kvalitetno uvaljan v bitumensko maso. Trak je narejen na nosilcu iz močnega in raztegljivega poliestra, temp. obm. (-10 do 120 st.C), raztezek pri pretrgu 45%. Odličen za nadstreške in vrtne lope. Zgornji sloj SIST EN 13707:2013. Rola 10m2 (1x10m)

KRATKA NAVODILA ZA VGRADNJO: vgrajuje naj se na dimenzijsko stabilne površine kot npr. OSB ali beton// s krpo očistimo prah na OSB ploščah (bit. premaz ni potreben, betonske površine premažemo z bitumenskim prednamazom// prvo rolo razvijemo vzporedno z žlebom, pazimo mesto preklopa, ob točni namestitvi spodvihamo snemljivo folijo pod trakom// PRIBIJANJE LEPENKARJEV: na mestih preklopov, kjer ni posipa pribijamo lepenkarje kot npt. ZN 20 MM//naslednja vrsta traku prekrije preklop prvega traku.// Izdelava preklopov na posip je možna ob uporabi plinskega gorilca ali industrijske pištole na vroči zrak.

Šifra izdelka: 1573408801070

Cena brez DDV: 54.20 €
Cena z DDV: 66.12 €
6,61 €/m2

51 na zalogi